Cea mai variata gama de profile! Comanda acum!
PROFLUX.ROPROFLUX.ROPROFLUX.RO
00,00 lei

Companie

Sistemele si accesoriile profesionale oferite de PROFLUX , va ofera solutii simple si viabile pentru toate problemele aparute la finisarea muchiilor peretilor, a marginilor de treapta, a pardoselilor acoperite cu diverse materiale, pentru rezolvarea rosturilor de expansiune si seismice, sau stergatoare profesionale, pentru intrarile in locuinte sau spatii comerciale, hoteluri, institutii.

PROFLUX, este cel mai important distribuitor national si din Bucuresti al marcilor PROLUX-GENESIS, finisaje pentru pardoseli si pereti, produse din materiale exclusive: aluminiu natural, aluminiu eloxat, alama regala, steel-inox, aluminiu folio, PVC, aluminiu sublicromat electrostatic in nuante de lemn.

Suntem mandri sa spunem ca serviciile noastre, inca de la inceputul activitatii , au facut din PROFLUX cel mai renumit showroom de profile pentru amenajari interioare si exterioare, marca PROLUX-GENESIS, la nivel national si din Bucuresti, datorita orientarii permanente catre client, oferind consultanta tehnica de specialitate avand ca scop satisfacerea nevoilor clientului.

Gama foarte larga de produse si preocuparea permanenta pentru calitatea produselor oferite, cat si stocul de care dispunem, ne permit sa deservim prompt si eficient orice solicitare primita din partea clientilor in cel mai scurt timp posibil.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi consultanta de specialitate referitor la toate produsele pe care le comercializam.

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt destule produse disponibile. Au ramas doar [max].
Cos de cumparaturi

Cosul tau este gol

Return To Shop