Cea mai variata gama de profile! Comanda acum!
PROFLUX.ROPROFLUX.ROPROFLUX.RO
00,00 lei

Termeni si conditii

In aceasta pagina gasiti conditiile in care SC PROFLUX IMPEX SRL permite utilizarea site-ului de catre vizitatori sau clienti. Accesarea si navigarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorul se obliga:
1. sa nu modifice, transmita, afiseze, publice, reproduca, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinut de pe acest site.
2. sa nu foloseasca si sa nu permita vre unei terte persoane sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe acest site.
3. sa nu desfasoare activitati de cracking sau hacking, sau atacuri de tipul "DoS".
4. utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria raspundere.
5. utilizatorul ia la cunostinta ca SC PROFLUX IMPEX SRL nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.

Vanzatorul se obliga:
1. SC PROFLUX IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda, adauga sau sterge in orice moment continutul site-ului.
2. Datele personale NU vor fi difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire totala sau partiala, inchiriere, etc.
3. Modificari - SC PROFLUX IMPEX SRL poate modifica la anumite intervale de timp aceste conditii fara a anunta Utilizatorul.
4. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SC PROFLUX IMPEX SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau dupa caz, penala.
Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt destule produse disponibile. Au ramas doar [max].
Cos de cumparaturi

Cosul tau este gol

Return To Shop