Baia este de obicei locul unde ne aranjăm pentru ziua ce urmează sau ne pregătim de culcare. Dar poate fi și un loc liniștit de relaxare. Având în vedere că petrecem în medie aproximativ o oră pe zi în baie, este important să ne gândim cu atenție la modul în care este organizat micul nostru sanctuar de îngrijire și înfrumusețare.

O renovare este o oportunitate excelentă de a-ți optimiza spațiul băii. Atunci când faci modificări semnificative, cei mai importanți factori de luat în considerare sunt dimensiunea băii (în metri pătrați) și amenajarea spațiului.
Nu există nicio comparație între băile mici și mari atunci când vine vorba de alegerea articolelor sanitare, cum ar fi chiuvete, cabine de duș, căzi și așa mai departe. Dimensiunea băii tale va afecta, de asemenea, tipul de mobilier și accesorii pe care le poți achiziționa (seturi de duș, dulapuri, lavoare, suporturi pentru prosoape, halate etc). Dacă ai o baie mai mică, va trebui să ai grijă să profiți la maxim de spațiu.

Băile mari sunt mai ușor de mobilat, așa că poți să prioritizezi cu adevărat stilul și confortul. De la căzi cu hidromasaj la chiuvete spațioase, singurele limitări pe care le vei avea cu o baie mare sunt bugetul tău și aspectul încăperii.

În acest sens, avem câteva propuneri de elemente care-ți vor face baia mai stilată și mai cu bun gust. Vă prezentăm colecția Class Line Collection.

 

De la panouri capitonate cu aur și platină, până la lavoare, căzi, toalete și mobilier de baie elegant, cu aceste adevărate opere de artă, AeT Italia revoluționează obiectele sanitare prin inserții de aur și platină.
O fuziune de eleganță și clasic cu un design contemporan, vă punem la dispoziție întreaga gamă din această colecție. Lavoarele din această colecție sunt disponibile în diferite forme, precum rotunde, pătrate și dreptunghiulare, cu finisaje elegante și rafinate. Sunt produse cu aspect unic și funcționalitate la cel mai înalt nivel. Dacă vrei să oferi băii eleganță, lavoarele din colecția Class Line sunt unele potrivie datorită nuanțelor albe și aurii.


De asemenea, ce poate fi mai relaxant, după o zi de muncă, decât să te afunzi într-o cadă plină cu apă fierbinte, spumă și săruri hidratante? Poți să te bucuri de lux și relaxare cu ajutorul superbei căzi din colecția noastră specială.
Nici mobilierul din colecția Class Line nu e mai prejos: corpurile de mobilă simple sau duble și oglinzile decorate într-un mod rafinat vor completa cu succes celelalte elemente din baia ta de vis.


Mai multe elemente cu care să îți mobilezi și să îți decorezi baia, poți vedea pe site, în mai multe colecții care vor da un plus de bun gust și stil casei tale. Frumusețea ar trebui să fie în armonie cu calitatea pentru a-ți asigura confortul căminului tău.
Opulente și sofisticate, aceste colecții de mobilier pentru o baie de lux te vor ajuta să îți transformi baia existentă într-un Spa propriu și în oaza ta de liniște în fiecare dimineață și seară.